Mässmonter

Mässan är Branschdagens fokus. Mässmontern ger ert företag en plats på mässan och det är där ert företag kommer kunna visa upp er för hundratals nyfikna studenter från LTH.

Mässmontern ingår i Branschdagens grundpaket och är det självklara valet för företaget som vill komma i kontakt med studenter. Montern utformas efter era önskemål och er företagsvärd hjälper er under mässans gång. 

 

Kontaktsamtal

Kontaktsamtal ger er som företag en unik möjlighet att samtala privat med studenter under mässan. Kontaktsamtalen hålls med enskilda studenter i tilldelade rum. Syftet är att ni som företag får möjlighet att skapa kontakt med studenter som ni finner särskilt intressanta. Samtalens ämnen är upp till er, men det kan bland annat handla om karriärsmöjlighter, traineeprogram och sommarpraktik. 

Studenterna skickar in sina CV därefter gör ni ett urval efter era önskemål. Studenterna kommer därefter att träffa er efter ertschema. Ni kan hålla vissa tider öppna för studenter ni träffar på mässan om så önskas. 

Ta chansen att skapa en unik plattform för att skapa kontakt mellan er och studenter.

 

Inför Branschdagen

Innan och efter Branschdagen hålls flera events och tävlingar. Genom att delta i arrangemangen inför Branschdagen får ni som företag möjlighet att tidigt etablera kontakt med studenterna. 

Ett Branschdagsevent kan exempelvis vara ett frukostmingel, en lunchföreläsning, workshops eller en casekväll. Har ni som företag egna tankar, idéer eller önskemål är vi självfallet öppna för detta.

 

Branschdagsgasque

På kvällen efter Branschdagen anordnas den sedvanliga Branschdagsgasquen. Sittningen inkluderar en trerätters meny med spex och underhållning. Gasquen är till för såväl företagsrepresentanter som studenter vilket gör kvällen till en fantastisk möjlighet att mingla under avslappnade former.

Klädkod för kvällen är bruten kavaj.