Back to All Events

Lunchföreläsning Sveriges Ingenjörer

Vägen till ingenjörsjobbet!

Hur gör du ett bra första intryck på en arbetsmarknadsmässa? Hur skriver du ett professionellt CV och personligt brev? Hur kan du använda Linkedin i ditt jobbsökande? Och hur kan du förbereda dig på bästa sätt inför en anställningsintervju och vad är bra att tänka på under intervjun?

Att söka jobb är att marknadsföra sig själv och därför måste du sälja in dina kunskaper och erfarenheter på rätt sätt för att sticka ut ur mängden.

Under lunchen kommer en CV-expert från Sveriges Ingenjörer ge dig konkreta tips och råd om vad du behöver tänka på för att kunna stärka ditt personliga varumärke för att hitta just ditt extrajobb, sommarjobb, exjobb eller första ingenjörsjobb. Lunchen bjuder såklart Sveriges Ingenjörer på.

Anmälan sker på https://goo.gl/forms/ZOOHVDAsDVaRsW792

Later Event: January 30
Nätverkspub med concretum